Η σχολή musicNart είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές Μουσικής, Θεάτρου, Χορού και Μουσικού Θέατρου στη Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2011 από την Νέφη Κλείτου η οποία ήθελε να φέρει μία μεγάλη και σοβαρή αλλαγή στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. 

 Η ύπαρξη μίας ομάδας μουσικών, ηθοποιών, θεατρολόγων και χορευτών για τις ανάγκες των διαφορετικών τεχνών στη σχολή, επιτρέπει τη διδασκαλία σε σφαιρικό πνεύμα συνδυάζοντας μοναδικά τη θεωρία με την καλλιτεχνική πράξη.

Προσφέρει υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε άριστα διαμορφωμένες αίθουσες, μαθήματα σε σπουδαστές όλων των ηλικιών για χόμπι ή μελλοντικές σπουδές. 

Aναγνωρισμένες εξετάσεις σε όλα τα τμήματα, προετοιμασία για εισαγωγή σε πανεπιστήμια καθώς επίσης και συμμετοχή των σπουδαστών σε παραστάσεις και διαγωνισμούς.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και σεβόμενοι τις προσωπικές επιθυμίες των σπουδαστών, η σχολή προωθεί τη διδασκαλία σε δημιουργικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική, συναισθηματική , και πνευματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες με ενεργά και δημιουργικά μυαλά οι οποίοι να έχουν την δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης και ένταξής τους σε πανεπιστήμια.